top of page
Airbrush brows Looking Fabulash Almere

AIRBRUSH BROWS

Airbrush brows die worden gezet door Looking Fabulash Almere zijn strak, diep van kleur en inclusief shapen & waxen. Zo zijn jouw wenkbrauwen altijd mooi in vorm en heb jij er geen omkijken meer naar. Heb jij na de behandeling een afspraak of moet je door naar het werk? Geen zorgen, wij maken jouw wenkbrauwen op met wenkbrauw make-up.

Deze  behandeling voor de wenkbrauwen wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. De hybridverf die wij tijdens de behandeling airbrush brows gebruiken is 100% natuurlijk. Dit houdt in zonder ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën. De verf is tevens vrij van parabenen en is vegan. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling  worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd met hybridverf en opgemaakt met wenkbrauw make-up. Wij tekenen de wenkbrauwen uit door middel van browmapping om een strak en gelijk resultaat te leveren. Zowel de huid als de haren worden geverfd om zo volle en strakke wenkbrauwen te creëren. Het verven wordt gedaan middels een airbrush apparaat. Dit zorgt ervoor dat wij meerdere dunne laagjes hybridverf kunnen aanbrengen. Dit zorgt voor een strak en zacht resultaat. In tegenstelling tot de hennaverf, groeit de hybridverf uit de haartjes. Hierdoor heb jij lang plezier van je wenkbrauwen. Na de airbrush behandelingen, waxen en epileren wij de haartjes weg die buiten de vorm vallen. Ben jij er nog niet uit of je PMU powderbrows wilt of twijfel je over het resultaat? Dan is de airbrush brows behandeling ideaal om te proberen. Het geeft namelijk hetzelfde effect als de powderbrows.

 

De duur van de behandeling is 40 minuten en is geheel pijnloos. De hybridverf is ongeveer 6 weken zichtbaar op de haartjes en 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van huidtype). 

AIRBRUSH BROWS €49,-

AIRBRUSH BROWS & BROW LAMINATION €96,-

 INCLUSIEF BROWMAPPING, WAXEN/EPILEREN EN WENKBRAUW MAKE-UP

Behandeling Airbrush brows

Behandeling Airbrush brows

Video afspelen

VOOR WIE IS AIRBRUSH BROWS BEDOELD?

CONTRA INDICATIES AIRBRUSH BROWS

- vollere wenkbrauwen

- verf die langer zichtbaar is op de wenkbrauwen en huid

- huid onder de haren mee verven

- intensere wenkbrauwen

- strakkere wenkbrauwen

- 'poeder' effect wenkbrauwen

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

- zwangerschap

- borstvoeding

- PPD allergie

AIRBRUSH
BROWS

bottom of page