top of page
Gezichtsbehandeling_edited.jpg

GEZICHTSBEHANDELING

Een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling waarbij we jouw huid reinigen en verzorgen met professionele producten. Tijdens de schoonheidsbehandeling bij Looking Fabulash Almere kun jij volledig ontspannen en zorgen wij voor jouw huid. Daarnaast geven wij een passend advies met betrekking tot producten.

Deze  schoonheidsbehandeling wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats.  Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

Wij werken met het merk Yellow Rose. De producten zijn zacht en er is een breed scala aan verzorgingsproducten. Zo past er altijd een product bij jouw huid. Daarnaast is het mogelijk om de producten voor thuis aan te schaffen.

Er is keuze uit drie gezichtsbehandelingen; brons, zilver en goud. Hieronder leggen wij het verschil tussen de behandelingen uit.

ggd-goedgekeurd_edited.png
Schermafbeelding 2021-01-27 om 17.00.37.
Schoonheidssalon Almere
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Video afspelen
Gezichtsbehandeling_edited_edited.jpg

BRONS

Gezichtsbehandeling_edited_edited.jpg

GEZICHTSBEHANDELING BRONS

- Huidanalyse                                                     

- Oppervlaktereiniging

- Dieptereiniging                   

- Masker

- Verzorgingsproduct

 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw type huid, gevoeligheid, doorbloeding en vochtgehalte om op deze manier de juiste producten af te stemmen. Hierna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlaktereiniging.  Bij de dieptereiniging gaan we via een peeling de huid dieper en intensiever reinigen. Vervolgens brengen wij het masker aan voor een goede doorbloeding van de huid. Wij hebben verschillende soorten maskers zodat er altijd wel een aansluit bij jouw huid en diens behoefte. Als afsluiting brengen wij een verzorgingsproduct aan.

35 minuten

€ 37,50

IMG-20220112-WA0012.jpg

ZILVER

IMG-20220112-WA0012.jpg

GEZICHTSBEHANDELING ZILVER

- Huidanalyse                                                     

- Oppervlaktereiniging

- Dieptereiniging 

- Verwijderen onzuiverheden                 

- Masker

- Verzorgingsproduct

 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw type huid, gevoeligheid, doorbloeding en vochtgehalte om op deze manier de juiste producten af te stemmen. Hierna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlaktereiniging.  Bij de dieptereiniging gaan we via een peeling de huid dieper en intensiever reinigen. Hieronder valt ook het verwijderen van comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels). Vervolgens brengen wij het masker aan voor een goede doorbloeding van de huid. Wij hebben verschillende soorten maskers zodat er altijd wel een aansluit bij jouw huid en diens behoefte. Als afsluiting brengen wij een verzorgingsproduct aan.

40 minuten

€ 52,50

IMG-20220110-WA0018.jpg

GOUD

IMG-20220110-WA0018.jpg

GEZICHTSBEHANDELING GOUD

- Huidanalyse                                                     

- Oppervlaktereiniging

- Dieptereiniging 

- Verwijderen onzuiverheden 

- Gezichts- en decolleté massage          

- Masker

- Verzorgingsproduct

 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw type huid, gevoeligheid, doorbloeding en vochtgehalte om op deze manier de juiste producten af te stemmen. Hierna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlaktereiniging.  Bij de dieptereiniging gaan we via een peeling de huid dieper en intensiever reinigen. Hieronder valt ook het verwijderen van comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels). Hierna volgt een ontspannende gezichts- en decolleté massage voor het afvoeren van het lymfevocht en het stimuleren van de bloedcirculatie en stofwisseling. Vervolgens brengen wij het masker aan voor een goede doorbloeding van de huid. Wij hebben verschillende soorten maskers zodat er altijd wel een aansluit bij jouw huid en diens behoefte. Als afsluiting brengen wij een verzorgingsproduct aan.

60 minuten

€ 72,50

GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING | ONTSPANNING | BEAUTY

bottom of page