BEAUTY
GEZICHTSBEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELING BRONS

 

Deze beautybehandeling bestaat uit:

- Huidanalyse                          - Oppervlaktereiniging

- Dieptereiniging                    -  Masker

- Verzorgingsproduct

 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw type huid, gevoeligheid, doorbloeding en vochtgehalte om op deze manier de juiste producten af te stemmen. Hierna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlaktereiniging.  Bij de dieptereiniging gaan we via een peeling de huid dieper en intensiever reinigen. Vervolgens brengen wij het masker aan voor een goede doorbloeding van de huid. Wij hebben verschillende soorten maskers zodat er altijd wel een aansluit bij jouw huid en diens behoefte. Als afsluiting brengen wij een verzorgingsproduct aan.

Duur behandeling: 35 minuten                       Prijs behandeling: €35,-

gelaats
Ontspannende gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELING ZILVER

 

Deze beautybehandeling bestaat uit:

- Huidanalyse                                     - Oppervlaktereiniging

- Dieptereiniging                               -  Verwijderen onzuiverheden

- Masker                                               - Verzorgingsproduct

 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw type huid, gevoeligheid, doorbloeding en vochtgehalte om op deze manier de juiste producten af te stemmen. Hierna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlaktereiniging.  Bij de dieptereiniging gaan we via een peeling de huid dieper en intensiever reinigen. Hieronder valt ook het verwijderen van comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels).  Vervolgens brengen wij het masker aan voor een goede doorbloeding van de huid. Wij hebben verschillende soorten maskers zodat er altijd wel een aansluit bij jouw huid en diens behoefte . Als afsluiting brengen wij een verzorgingsproduct aan.

Duur behandeling: 50 minuten                       Prijs behandeling: €49.99

GEZICHTSBEHANDELING GOUD

 

Deze beautybehandeling bestaat uit:

- Huidanalyse                                             - Oppervlaktereiniging
- Dieptereiniging                                       -  Verwijderen onzuiverheden
- Gezichts- en decolleté massage        
- Masker                                        - Verzorgingsproduct

 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw type huid, gevoeligheid, doorbloeding en vochtgehalte om op deze manier de juiste producten af te stemmen. Hierna wordt de huid gereinigd door middel van een oppervlaktereiniging.  Bij de dieptereiniging gaan we via een peeling de huid dieper en intensiever reinigen. Hieronder valt ook het verwijderen van comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels). Hierna volgt een ontspannende gezichts- en decolleté massage voor het afvoeren van het lymfevocht en het stimuleren van de bloedcirculatie en stofwisseling.  Vervolgens brengen wij een masker aan voor een goede doorbloeding van de huid. Wij hebben verschillende soorten maskers zodat er altijd wel een aansluit bij jouw huid en diens behoefte . Als afsluiting brengen wij een verzorgingsproduct aan.

Duur behandeling: 75 minuten                       Prijs behandeling: €69.99

Gezichtsmassage