top of page
Gezichtsbehandeling_edited.jpg

GEZICHTSBEHANDELING

Een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling waarbij we jouw huid reinigen en verzorgen met professionele producten. Tijdens de schoonheidsbehandeling bij Looking Fabulash Almere kun jij volledig ontspannen en zorgen wij voor jouw huid. Daarnaast geven wij een passend advies met betrekking tot producten.

Deze  schoonheidsbehandeling wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats.  Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

Wij werken met het merk Yellow Rose. De producten zijn zacht en er is een breed scala aan verzorgingsproducten. Zo past er altijd een product bij jouw huid. Daarnaast is het mogelijk om de producten voor thuis aan te schaffen.

Er is keuze uit drie gezichtsbehandelingen; brons, zilver en goud. Hieronder leggen wij het verschil tussen de behandelingen uit.

ggd-goedgekeurd_edited.png
Schermafbeelding 2021-01-27 om 17.00.37.
Schoonheidssalon Almere