top of page
IMG-20210505-WA0044_edited_edited.jpg

HENNA BROWS

Henna brows die worden gezet door Looking Fabulash Almere zijn strak, diep van kleur en inclusief waxen. Zo zijn jouw wenkbrauwen altijd mooi in vorm en heb jij er geen omkijken meer naar. Heb jij na de behandeling een afspraak of moet je door naar het werk? Geen zorgen, wij maken jouw wenkbrauwen op met wenkbrauw make-up.

Deze  behandeling voor de wenkbrauwen wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. De henna die wij gebruiken is 100% natuurlijk. Dit houdt in zonder ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën. De verf is tevens vrij van parabenen. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd met henna en opgemaakt met wenkbrauw make-up. Wij tekenen de wenkbrauwen uit door middel van browmapping om een strak en gelijk resultaat te leveren. Zowel de huid als de haren worden geverfd om zo volle en strakke wenkbrauwen te creëren. Na het verven, waxen en epileren wij de haartjes weg die buiten de vorm vallen.

 

De behandeling duurt ongeveer 1 uur en is pijnloos. De henna is 6-8 weken zichtbaar op de haartjes en 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van huidtype). Na 6 weken kan de behandeling herhaalt worden.

VOOR WIE IS HENNA BROWS BEDOELD?

- vollere wenkbrauwen

- verf die langer zichtbaar is op de wenkbrauwen en huid

- huid onder de haren mee verven

- intensere wenkbrauwen

- strakkere wenkbrauwen

- 'poeder' effect wenkbrauwen

CONTRA INDICATIES HENNA BROWS

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

- zwangerschap

- borstvoeding

- PPD allergie

HENNA
WENKBRAUWEN

PRIJS HENNA BROWS €38,-

* INCLUSIEF BROWMAPPING, WAXEN/EPILEREN EN WENKBRAUW MAKE-UP

bottom of page