IMG-20201220-WA0004.jpg

VIVIENNE MARTENS

Mijn naam is Vivienne Martens, oprichter en eigenaresse van Looking Fabulash Almere. 

Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met wimperextensions door mijn eigen styliste. Omdat mijn interesse altijd al uitging naar de beauty branche, werd ik enthousiast over deze wimper behandeling. Ik heb hierna diverse opleidingen gevolgd en ben sinds 2018 een gecertificeerde wimperstyliste. De eerste twee jaar ben ik begonnen in mijn salon aan huis. Sinds september 2020 heb ik mijn salon aan de Kerkgracht 28 gerealiseerd en zijn wij uitgebreid met collega's.

Ondertussen bieden wij diverse beauty en schoonheidsbehandelingen aan en blijven wij ons ontwikkelen op het vakgebied. U kunt bij ons terecht voor wimperextensions, permanente make-up, microneedling, gezichtsbehandelingen, henna brows, lash lift, het epileren en verven van de wenkbrauwen & verven van de wimpers. Daarnaast geef ik diverse beauty opleidingen om mijn kennis en visie over te brengen op nieuwe starters in de beauty branche. Je kunt bij ons terecht voor een cursus wimperextensions en/of lash lift.

Ik ben kritisch en vind het belangrijk om kwalitatief goed werk te leveren. Daarnaast staat de klant met haar/zijn wensen bij ons op nummer 1. Heb je interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@lookingfabulash.nl

Liefs, Vivienne

IMG-20210415-WA0005.jpg

SILVIA MARTENS

Mijn naam is Silvia Martens en ik ben de schoonzus van Vivienne. Ik ben model geweest voor Vivienne bij haar opleiding tot wimperstyliste. Daarna ben ik vaker model geweest voor haar vervolgopleidingen.

Ik zie hoe blij mensen worden van de behandelingen die aangeboden worden in de salon. Ik ben zelf ook fan! Ik wil graag meehelpen om nog meer mensen blij te maken en een fijn gevoel te geven.  Sinds 2021 ben ik als ZZP'er gestart onder de naam Beauty Haven en ben ik werkzaam op de vrijdagen in de salon. Je kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, lash lift, het epileren en verven van de wenkbrauwen en het verven van de wimpers.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Silvia

DEMI MARTENS

Ik ben Demi Martens en ik ben de (stief)dochter van Vivienne. De beautybranche heeft altijd al mijn aandacht getrokken. Ik vind uiterlijke verzorging erg belangrijk. Zelf ben ik hier altijd mee bezig. Hierom ben ik als ZZP'er begonnen onder de naam Fabulash by Demi. Sinds kort ben ik werkzaam in de salon. 

 

 Ik wil graag mensen blij maken door middel van de schoonheidsbehandelingen die wij als team aanbieden. U kunt bij mij terecht voor wimperextensions, lash lift, het epileren en verven van de wenkbrauwen en het verven van de wimpers. In de toekomst wil ik de behandelingen gaan uitbreiden.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Demi