top of page
IMG-20240330-WA0001_edited.jpg

VIVIENNE MARTENS

Mijn naam is Vivienne Martens, oprichter en eigenaresse van Looking Fabulash Almere. 

Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met wimperextensions door mijn eigen styliste. Omdat mijn interesse altijd al uitging naar de beauty branche, werd ik enthousiast over deze wimper behandeling. Ik heb hierna diverse opleidingen gevolgd en ben sinds 2018 een gecertificeerde wimperstyliste. De eerste twee jaar ben ik begonnen in mijn salon aan huis. In september 2020 heb ik mijn salon aan de Kerkgracht 28 gerealiseerd en zijn wij uitgebreid met collega's. Vanwege de toenemende drukte & het uitbreiden van collega's zijn wij in april 2022 overgegaan naar ons nieuwe pand aan de Brongouw 127.

Ondertussen bieden wij diverse beauty en schoonheidsbehandelingen aan en blijven wij ons ontwikkelen op het vakgebied. U kunt bij ons terecht voor wimperextensions, permanente make-up, microneedling, gezichtsbehandelingen, henna brows, lash lift, het epileren en verven van de wenkbrauwen & verven van de wimpers. Daarnaast geef ik diverse beauty opleidingen om mijn kennis en visie over te brengen op nieuwe starters in de beauty branche. Je kunt bij ons terecht voor een cursus wimperextensions en/of lash lift. Daarnaast zijn wij erkend leerbedrijf vanuit het SBB! 

Ik ben kritisch en vind het belangrijk om kwalitatief goed werk te leveren. Daarnaast staat de klant met haar/zijn wensen bij ons op nummer 1. Heb je interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@lookingfabulash.nl

Liefs, Vivienne

IMG-20240131-WA0001_edited.jpg

TAMARA VAN DEN BERG

Ik ben Tamara en ben sinds 2021 werkzaam als ZZP'er onder de naam Glam Affair. Ik ben gespecialiseerd in het perfectioneren van wenkbrauwen, maar duik binnenkort vol enthousiasme in de wereld van de wimperextensions. Wel ben ik al bekend met de behandeling Lash Lift en het verven/waxen en shapen van de wenkbrauwen. Sinds 2022 zet ik ook met veel plezier permanente make-up (PMU) powderbrows. Je kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen: Lash Lift, wimperextensions, PMU powderbrows, brow lamination, henna brows & hybrid brows.

Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging en wil mijzelf graag verder ontwikkelen bij Looking Fabulash Almere. Ik ben erg perfectionistisch ingesteld en wil dat jij als klant met een glimlach de salon verlaat. Hopelijk tot snel!

Liefs, Tamara

IMG-20240330-WA0002_edited.jpg

DEMI MARTENS

Mijn naam is Demi Martens 

IMG-20240322-WA0001_edited.jpg

SILVIA DE BRUIJN

Mijn naam is Silvia en zal als zzp'er onder de naam Lashes and Facial Beauty werkzaam zijn bij Looking Fabulash.


Ik ben verheugd om als zzp'er deel uit te maken van dit fantastische team. Mijn reis begon met een nieuwsgierigheid naar het zetten van wimperextensions, een passie die ik ontwikkelde tot een vaardigheid. Na het behalen van mijn certificaat onder leiding van Vivienne, ben ik nu klaar om mijn klanten te verwelkomen.

Mijn streven gaat verder dan alleen wimperextensions; ik geloof in het verbeteren van natuurlijke schoonheid op alle fronten. Daarom ben ik van plan me te specialiseren in lash lifts en allround browstyling. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen die mijn behandeling verlaat, zich zelfverzekerd en tevreden voelt over hun uiterlijk.

Dus, of je nu op zoek bent naar een subtiele versterking van je natuurlijke wimpers of een complete transformatie van je wenkbrauwen, bij Looking Fabulash ben je in goede handen. Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en samen te werken aan jouw perfecte look.

Liefs, Silvia

Lianne's Lashes & More Almere

LIANNE LEBENS-MULDER

Ik ben Lianne en ik ben de buurvrouw van Vivienne. Na een aantal lash lift behandelingen en wenkbrauw PMU behandeling in de salon was de klik tussen ons compleet. Dit heeft erin geresulteerd dat u bij mij terecht kunt voor o.a. een heerlijke gezichtsbehandeling, een nieuwe set one by one wimperextensions of een lash lift behandeling. Ik start als ZZP'er in de salon onder de naam Lianne's Lashes & more *LLM*.

Ik ben erg klantgericht en mijn doel is dat mijn klanten altijd ontspannen en tevreden de deur uit gaan. Als werkende moeder van 2 kleine kindjes weet ik maar al te goed wat het drukke leven van een vrouw inhoudt. Bij mij kunt u terecht voor een fijn ontspannen moment voor uzelf, want die hebben we allemaal af en toe heel hard nodig.

Ik hoop jullie snel voor een behandeling te kunnen ontvangen!

Liefs, Lianne

304977239_591536442329344_873876161110679422_n.jpeg

LISHANDRA REMAK

Ik ben Lishandra, stagiaire bij Looking Fabulash Almere. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste MBO 4 en doe dit nu met veel plezier. Na 3 jaar een kappersopleiding te volgen en in een salon aan de gang te gaan met veel plezier, was ik opzoek naar een nieuwe leuke uitdaging/hobby. Wat begon met nagels en interesse om te werken als wimperstyliste, heb ik besloten om allround in de beauty branche te gaan werken en nog zoveel mogelijk te leren van wimpers tot aan permanente make-up en gezichtsbehandelingen. Dit met het doel om in de toekomst iets neer te zetten en van mijn droom mijn beroep te maken. Ook ben ik kritisch en ik wil ik iedereen tevreden de deur uit laten gaan.

Ik kan niet wachten om jullie allemaal te mogen verwelkomen en veel ervaring op te mogen doen. Hopelijk tot dan!

Liefs, Lishandra

bottom of page