top of page
20210926_103616.jpg

LASH LIFT  VOLUME

Tijdens deze wimperlift behandeling bij Looking Fabulash Almere, worden jouw eigen wimpers mooi gekruld. Je kunt kiezen om de wimpers te verven om een intense look te creëren. De lash lift blijft tot 8 weken zichtbaar! Ook kun je de wimpers met mascara aanzetten voor net dat beetje extra.

Deze behandeling voor de wimpers wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen en/ of masterclasses om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten.

KEUZE BEHANDELING

Looking Fabulash Almere biedt diverse behandelingen aan. Zo ook op het gebied van de wimpers. De lash lift behandeling, ook wel wimperlifting genoemd,  is een behandeling die de wimpers krult en lift zonder gebruik te maken van klemmen, krultangen of wimperextensions. De krul blijft 6-9 weken zichtbaar en de behandeling is niet schadelijk voor de wimpers. De keratine, collageen en vitamine E zorgen voor extra volume. Tijdens de behandeling kan er gekozen worden om de lash lift behandeling uit te voeren in combinatie met het verven van de wimpers of zonder het verven van de wimpers.

DE BEHANDELING

De behandeling duurt ongeveer 1 uur en is pijnloos. Na 7 weken kan de behandeling weer herhaalt worden.

Behandeling Lash Lift

Behandeling Lash Lift

Video afspelen

VOOR WIE IS EEN LASH LIFT?

Voor wie is een lash lift behandeling bedoeld?

- Liften van de eigen wimpers

- geen gebruik wimperextensions

- 1 keer per 7 weken terug voor een nieuwe lift

- wimpers lijken langer door intense lift

- open oogopslag

CONTRA INDICATIES LASH LIFT

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

-  zwangerschap

- geven van borstvoeding

- allergie voor bestanddelen lotions

- recente oogoperatie

- recent ogen gelaserd

- oogontsteking

LASH LIFT
VOLUME

LASH LIFT INCL. VERVEN WIMPERS €52,-

LASH LIFT EXCL. VERVEN WIMPERS €45,50

bottom of page