top of page
Lip pigmenatie Almere- Haven, Lip Blush Almere

PMU LIP PIGMENTATIE

Lip pigmentatie en lip blush is helemaal hot! Looking Fabulash biedt deze permanente make-up behandeling voor de lippen aan in Almere.  Lipcontouren hebben vaak weinig kleur. Door deze meer pigment te geven worden de lippen direct voller en mooier van vorm!

Wij beheersen de technieken lipliner, full-lips, aquarel lips en diverse schaduw technieken.

Deze permanente make-up behandeling voor de lippen wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Onze salon is goedgekeurd door de GGD en wij werken dan ook volgens de richtlijnen van de GGD. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten.

KEUZE BEHANDELING

Looking Fabulash Almere biedt diverse permanente make-up behandelingen aan. Zo ook op het gebied van lippigmentatie. Je kunt ervoor kiezen om alleen de contouren van de lip aan te zetten door middel van de behandeling lip liner. Wil je net iets meer dan een lip liner? Lies dan voor de behandeling lip shading. Tijdens deze behandeling zetten wij een lip liner en schaduwen we deze naar binnen om een ombré effect te creëren. Wil je volledig ingekleurde lippen? Kies dan voor de behandeling lip blush/full lips.

Indien er veel pigment/ pigmentvlekjes in de lippen zichtbaar zijn, kan er gekozen worden voor lip enlightenment. Deze behandeling wordt ook weggezet als lip neutralization, dark lip neutralization of oplichten van de lippen. De neutraliserende behandeling is vrijwel hetzelfde als de lip blush/ full lips behandeling, echter focussen wij eerst op alle donker gepigmenteerde stukjes in de lip die een zachte, egale en subtiele kleur moet krijgen voordat we de lip blush/ full lips (optioneel) kunnen plaatsen

DE BEHANDELING

Door middel van een machine met fijne naaldjes worden de lippen met een kleur gepigmenteerd. De behandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling. Deze is inbegrepen in de prijs.

Behandeling lip pigmentatie

Behandeling lip pigmentatie

Video afspelen

INDICATIES
LIP PIGMENTATIE

Voor wie is permanente make-up lippen bedoeld?

- Asymmetrische lippen

- correctie hazenlip/ schisis

- vale/ bleke lippen

- donkere lippen oplichten/ lip    enlightenment

- voor diegene die contouren van de lippen kwijt zijn door fillers of het herpesvirus

- smalle lippen

CONTRA INDICATIES LIP PIGMENTATIE

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

- op plekken waar het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling is ondergaan

- zwangerschap

- geven van borstvoeding

- binnen zes weken na eerste sessie

- actieve koortslip op moment van behandeling

LIP PIGMENTATIE
PERMANENTE MAKE-UP

PRIJS LIPBLUSH/ FULL LIPS €319-*

TOUCH-UP TOT 1 JAAR €185,-

* INCLUSIEF NABEHANDELING 8 WEKEN

bottom of page