top of page

MICROBLADING
PERMANENTE MAKE-UP

PMU MICROBLADING WENKBRAUWEN

De behandeling PMU microblading wenkbrauwen zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen vol en symmetrisch worden. Hierdoor hoef jij je wenkbrauwen niet meer te tekenen. De permanente make-up voor de wenkbrauwen kan ieder jaar bijgewerkt worden en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. 

Deze permanente make-up behandeling voor de wenkbrauwen wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Onze salon is goedgekeurd door de GGD en wij werken dan ook volgens de richtlijnen van de GGD. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten.

KEUZE BEHANDELING

Looking Fabulash Almere biedt diverse permanente make-up behandelingen aan. Zo ook op het gebied van de wenkbrauwen. 

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje met 18 steriele naaldjes in een manuele pen worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee. De microblading/ hairstrokes-techniek is een speciale permanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan jouw wenkbrauwen. Microblading is een techniek waarbij wij door middel van hairstrokes de wenkbrauwen de perfecte en volle vorm kunnen geven. Het is een semi-permanente behandeling. Dit biedt de mogelijkheid om jaarlijks de vorm en de kleur te veranderen.

DE BEHANDELING

De behandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Samen met de styliste worden de wenkbrauwen voorgetekend. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en de vorm van het gezicht. Pas nadat je tevreden bent starten we met de verdere behandeling. Binnen 8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling. Deze is inbegrepen in de prijs.

*Wanneer u een afspraak wenst te maken voor een behandeling dient hier minimaal 48 uur tussen te zitten. Zo kunnen wij u tijdig voorzien van alle voorzorg maatregelen die u minimaal 24 uur voorafgaande aan de behandeling moet treffen.

Behandeling microblading wenkbrauwen

Behandeling microblading wenkbrauwen

Video afspelen

WAAROM
MICROBLADING

Voordelen permanente make-up wenkbrauwen:

- symmetrische wenkbrauwen

- vorm en kleur te bepalen

- tijdbesparend

- strakke wenkbrauwen

- vollere wenkbrauwen

- natuurlijke uitstraling

- niet van echte haartjes te onderscheiden

- 1 maal per jaar bij te werken

CONTRA INDICATIES MICROBLADING

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

- op plekken waar het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling is ondergaan

- zwangerschap

- geven van borstvoeding

- binnen zes weken na eerste sessie

PRIJS NIEUWE SET MICROBLADING €279,-

TOUCH-UP MICROBLADING TOT 1 JAAR €125,-

TOUCH-UP ELDER GEPLAATSTE PMU  

OP AANVRAAG

bottom of page