top of page
Screenshot_20210408-135953_Video Player.jpg

MICRONEEDLING HUIDVERBETERING

De behandeling microneedling huidverbetering bij Looking Fabulash Almere zorgt ervoor dat jouw huid doeltreffend gevoed wordt. Of je nu wilt voeden, ondersteunen of problemen in de huid wilt aanpakken, wij zorgen voor een plan van aanpak!  Samen kijken wij naar de mogelijkheden zodat jij altijd tevreden de deur uitloopt!

Deze schoonheidsbehandeling voor de huid wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Onze salon is goedgekeurd door de GGD en wij werken dan ook volgens de richtlijnen van de GGD. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling microneedling creëren we met een pen microkanaaltjes in de huid. Deze microkanaaltjes stimuleren de celdeling in de huid. Hierdoor komen groeifactoren vrij die collageen  en elastine aanmaakt. Het nieuwe collageen en elastine maken de huid steviger, gladder en strakker.  Door het microneedlen neemt de elastine, collageen en hyaluron in de huid toe. Huidverbetering is zichtbaar na 3-4 weken en collageenverbetering na 6-8 weken. Afhankelijk van de huidtype kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij werken met de mesococktails van Yellow Rose! De mesococktails van Yellow Rose zijn actieve serums met hoge concentraties werkzame stoffen. De serums zijn vrij van conserveringsmiddelen en zorgen voor onmiddellijk en langdurig resultaat. Daarnaast zijn deze serums 20x zo geconcentreerd dan een gewoon serum. Door het lage moleculaire gewicht kunnen ze tot diep in de huid dringen.

Tijdens de intake zal er in overleg gekozen worden voor een mesococktail die aansluit bij uw huid en diens behoefte.

De behandeling duurt 1 uur en is vrijwel pijnloos. Na 7 dagen kan de behandeling herhaalt worden. Tijdens de behandeling reinigen wij grondig de huid, behandelen we de huid met het microneedlen, wordt er een kalmerend gezichtsmasker aangebracht en sluiten wij af met de juiste verzorging in dagcrème.

Behandeling microneedling

Behandeling microneedling

Video afspelen

VOOR WIE IS MICRONEEDLING?

Voor wie is microneedling bedoeld?

- huidverbetering

- acnelittekens

- littekens

- striae

- hyperpigmentatie

- rosacea

- vergrote porien

- huidverslapping

- voeden van de huid

CONTRA INDICATIES MICRONEEDLING

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

-allergie chirurgisch roestvrij staal

- zwangerschap en/of borstvoeding

- huidkanker

-koorts/griep

- blaasjes

- vertraagde wondgenezing

- auto imuunziekte

- bloedstollingsproblemen

- actieve acne en pustulaire rosacea

MICRONEEDLING
HUIDVERBETERING

Microneedling gezicht 1 behandeling €97,50

bottom of page