top of page
  • Foto van schrijverVivienne

Een nieuwe start

Bijgewerkt op: 6 okt. 2022

Totaal uit mijn comfortzone.. het schrijven van een blog. Ik moet er dan echt aan geloven. Wie weet, schuilt er nog een fervent schrijfster in mij. Mijn doel is om (minstens) iedere maand een blog eruit te gooien met hierin weetjes, productuitleg, introduceren van nieuwe producten en/of behandelingen en wellicht nog wat gekrabbel over het reilen en zeilen in de salon.


Een nieuwe start. De titel zegt het eigenlijk al. Veel van jullie weten dat ik onlangs mijn vaste baan heb opgezegd. Na 15 jaar vaste dienst bij de politie was het tijd voor wat anders. De afgelopen drie jaar waren druk (hoe verzin je het om 2 keer je salon te verhuizen in coronatijd). Het afgelopen jaar hebben wij (= Ronald mijn man a.k.a. steunpilaar, commerciële denktank & mijn betere helft) besloten om de knoop door te hakken zodat ik mij volledig kan richten op de salon. Dit betekent dat ik aanwezig ben van maandag t/m vrijdag voor zowel behandelingen als bestellingen! Jawel, binnenkort kunnen veel producten ook online besteld worden via onze webshop. Later hier meer over...


Onze Lianne staat vanaf nu op de maandagavond in de salon. Daarbij zal zij enkele zaterdagen ook gaan invullen. En wat doet ze het goed! Ook zij zal behandelingen gaan uitbreiden (wenkbrauwen e.d.) Naast Lianne zullen wij in de toekomst stagiaires gaan ontvangen die de opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen. Sinds vorige maand zijn wij erkend leerbedrijf volgens het SBB. Vanwege de toenemende drukte zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega's op basis van ZZP (stoelhuur). Ken jij of ben jij diegene? Laat het ons weten!


Wisten jullie dat je een app kan downloaden van Looking Fabulash? Hierin kun je al je reserveringen/ boekingen beheren, blogs lezen, de webshop bekijken, vragen stellen, chatten en badges ontvangen (vandaag mijn eerste badge gemaakt.. heb nog geen flauw idee wat je ermee kunt maar het klinkt erg fancy). Zodra je onze website bezoekt verschijnt bovenaan de pagina een pop-up voor het downloaden van de app.


En.... voordat ik deze blog sluit moet ik natuurlijk gebruik maken van een poll (want, geen blog is compleet zonder poll natuurlijk....aldus google. Ook vind ik het leuk om in te spelen op wat jullie willen lezen.


Waar moet de volgende blog over gaan?

  • Wimperextensions

  • Permanente make-up

  • Producten

  • Opleidingen

You can vote for more than one answer.


Like & deel en reageer onder deze blog! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!


Tot snel!


Liefs,

Vivienne
32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page