top of page

PMU POWDER BROWS
WENKBRAUWEN

Powder brows door middel van permanente make-up zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen altijd goed zitten. Tijdens deze behandeling creëren wij door middel van een pixeltechniek, mooie, volle en symmetrische wenkbrauwen die een gepoederd effect hebben. Hierdoor hoef jij je wenkbrauwen nooit meer bij te kleuren of tekenen!

Deze permanente make-up behandeling voor de wenkbrauwen wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Onze salon is goedgekeurd door de GGD en wij werken dan ook volgens de richtlijnen van de GGD. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten.

KEUZE BEHANDELING

Looking Fabulash Almere biedt diverse permanente make-up behandelingen aan. Zo ook op het gebied van de wenkbrauwen. De Powderbrows techniek is speciale manier van semi- permanente make-up die een mooie volle wenkbrauw kan creëren. Het fijne naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft maar toch de wenkbrauw mooi inkleurt.

Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, meegaand met de laatste wenkbrauw trends.

De Combi brows behandeling is een semi permanente makeup techniek, hierbij maken we een combinatie van de microblading en powderbrows behandeling.  Bij deze combinatie behandeling worden er aan de voorkant van de wenkbrauw strokes geplaatst die identiek op uw eigen natuurlijke wenkbrauw haartjes lijken. Hierdoor creëren we een natuurlijk effect. De rest van de wenkbrauw zal met de Powder brows techniek worden ingekleurd, dit doen we machinaal en heeft een mooie makeup look. Deze combinatie behandeling is dus ideaal wanneer je een natuurlijke maar volle wenkbrauw look wenst.

DE BEHANDELING

De behandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling. Deze is inbegrepen in de prijs.

Behandeling Powder Brows

Behandeling Powder Brows

Video afspelen

INDICATIES
POWDER BROWS

Voor wie is permanente make-up wenkbrauwen bedoeld?

- vollere wenkbrauwen

- asymmetrische wenkbrauwen

- tijdbesparend

- altijd mooie wenkbrauwen

- jaarlijks op te vullen; kleur en vorm te bepalen vanwege semi permanente make-up

CONTRA INDICATIES POWDER BROWS

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

- op plekken waar het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling is ondergaan

- zwangerschap

- geven van borstvoeding

- binnen zes weken na eerste sessie

POWDER BROWS
PERMANENTE MAKE-UP

PRIJS NIEUWE SET POWDER BROWS €349,-*

TOUCH-UP POWDER BROWS TOT 1 JAAR €185,-

* INCLUSIEF NABEHANDELING 8 WEKEN

bottom of page