top of page
IMG-20210505-WA0044_edited_edited.jpg

STYLING WENKBRAUWEN EN WIMPERS

Jouw wenkbrauwen altijd mooi in vorm? Bij Looking Fabulash worden jouw wenkbrauwen in model gebracht door epileren, waxen of threaden. Daarnaast kun je kiezen voor het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers. Als service maken we jouw wenkbrauwen op met wenkbrauw make-up om jouw look helemaal af te maken.

Deze  behandeling voor de wenkbrauwen wordt uitgevoerd in onze schoonheidssalon in Almere- Haven. Hygiëne en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is kan de behandeling starten.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en opgemaakt met wenkbrauw make-up. Wij tekenen de wenkbrauwen uit door middel van browmapping om een strak en gelijk resultaat te leveren. Zowel de huid als de haren kunnen worden geverfd om zo volle en strakke wenkbrauwen te creëren. De wimpers worden mooi diepzwart geverfd om een intense oogopslag te creëren.

 

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is pijnloos. De verf op de wenkbrauwhaartjes en wimperhaartjes blijft 3-4 weken zichtbaar. 

STYLING

WENKBRAUWEN EN WIMPERS

VERVEN WENKBRAUWEN €12,50

 VERVEN WIMPERS €12,50

 WAXEN/EPILEREN WENKBRAUWEN €16,50

WAXEN/EPILEREN/VERVEN WENKBRAUWEN €27,50

WAXEN/EPILEREN/VERVEN WENKBRAUWEN-WIMPERS €37,50

bottom of page