top of page

WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions is de start van Looking Fabulash Almere. In onze schoonheidssalon in Almere- Haven bieden wij diverse behandelingen wimperextensions aan. Van one by one tot hybrid en volume wimperextensions. Samen met de styliste kies jij uit diverse soorten wimperextensions. Zo creëren wij een look die het beste bij jou past!

Wil jij mooie, lange en volle wimpers? Dan is de behandeling wimperextensions een uitkomst voor jou! Looking Fabulash Almere biedt sinds de start diverse wimperextensions behandelingen aan. Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension of juist een waaiertje wimperextensions op jouw natuurlijke wimper. Zo kunnen wij een mooie en intense look creëren die heel natuurlijk oogt.

 

Onze stylistes hebben diverse trainingen gevolgd wat ervoor zorgt dat zij getraind en bekwaam zijn in het uitvoeren van de behandeling. Daarnaast volgen zij jaarlijks trainingen en masterclasses om het niveau op peil te houden en eventuele nieuwe technieken eigen te maken.

 

INTAKE GESPREK

Voordat wij beginnen aan de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierin kun jij je wensen aangeven, kijken we samen naar wat haalbaar is en nemen we de contra-indicaties door. Daarnaast zal de styliste de gehele behandeling uitleggen. Zodra alles duidelijk is zal het intake formulier ingevuld worden en kan de behandeling starten.

KEUZE BEHANDELING

Looking Fabulash Almere biedt diverse wimperextensions behandelingen aan. Je kunt kiezen voor de one by one behandeling, ook wel de 1 op 1 wimperextensions behandeling genoemd. Tijdens deze behandeling wordt één wimperextension op een natuurlijke wimper geplaatst. Dit zorgt voor een natuurlijke  ' mascara-look ' . Wil je meer volume? Dan is de behandeling volume wimperextensions iets voor jou. Deze behandeling wordt ook wel de russian volume genoemd. Tijdens deze behandeling creëert de styliste een waaier van wimperextensions die op jouw natuurlijke wimper wordt geplaatst. Hierdoor krijg je een intens, natuurlijk en vol effect. Wil je tussen de twee behandelingen in zitten? Kies dan voor de hybrid wimperextensions. Dit betreft een combinatie van het plaatsen van one by one en volume wimperextensions door elkaar. Nét dat beetje meer dan de one by one en net iets minder dan de volume wimperextensions.

Twijfel je over welke behandeling bij jou past? Overleg dit met de styliste tijdens het intakegesprek voorafgaand aan de behandeling. 

DE BEHANDELING

Het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions duurt 2 uur en is volledig pijnloos. De behandeling vergt precisiewerk en wordt uiterst secuur uitgevoerd. De wimperextensions zijn niet schadelijk voor jouw eigen wimpers. Als je de wimperextensions mooi vol wilt houden dan dien je tussen de 2-4 weken terug te komen voor een touch-up behandeling.

Behandeling wimperextensions

Behandeling wimperextensions

Video afspelen

VOORDELEN
WIMPEREXTENSIONS

- keuze uit krul, dikte en lengte

- tijdbesparend

- volle en intense look

- creëert een open oogopslag

- 's Ochtends bij opstaan altijd ' iets' op het gezicht

- waterbestendig

- veilig voor de natuurlijke wimper

- gewichtloos

CONTRA INDICATIES WIMPEREXTENSIONS

Indien onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

- te fragiele wimpers

- beschadigde/ afgebroken wimpers

- Allergie voor bestandsde(e)l(en) uit de lijm/ vloeistoffen

- geplaatste wimpers uit een andere salon*

 

*deze dienen eerst te worden verwijderd alvorens een nieuwe set door ons te laten plaatsen 

WIMPEREXTENSIONS
ONE BY ONE | HYBRID | VOLUME

VOLUME WIMPEREXTENSIONS €82,-

HYBRID  WIMPEREXTENSIONS €72,-

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS €62,-

VERWIJDEREN VASTE KLANT  GRATIS

VERWIJDEREN NIEUWE KLANT €17,50

bottom of page